Events

The events take place in Belgium, the description here is in Dutch.
If you have questions you can always contact me.


De evenementen vinden plaats in België, de beschrijving hier is in het Nederlands.
Als u vragen heeft kunt u altijd contact met mij opnemen.

Aarzel niet om u ook in te schrijven voor de reserve lijst.
Op het laatste moment verschuift er geregeld wel iets. 
Ook met het nieuwe ticketsysteem zal er een reservelijst aangemaakt worden zodra de tickets uitverkocht zijn. 

 


Hoe was jou ervaring bij onze events? 

Comments

Beowulf
6 months ago

We waren aanwezig op een workshop over shibari en verbinding. Heel goede uitleg en praktische toepassing met prima feedback. De sfeer was ook heel aangenaam. We hebben veel geleerd én het was leuk en gezellig. Een absolute aanrader!

silly_v
9 months ago

Laagdrempelig, gemoedelijke en open sfeer, gezellige groep. Ik ben hier ook graag 😁

Rusty en Sub-Runa
a year ago

Gisteren hebben we de "basis-workshop" gevolgd bij Pluisje. Vooraf kregen we enorm veel noodzakelijke en interessante medische- en veiligheidsinformatie, uitleg over de soorten touwen, gebruik en onderhoud ervan om daarna de 2 basisknopen te demonstreren en in te oefenen. De aanzet tot een eerste degelijk harnas sloot de sessie af. Wij zijn alvast super enthousiast om met deze eerste kennis nu volop aan de slag te gaan. Oefenen, oefenen en oefenen zijn de keywords. De workshop was volledig wat we er initieel van verwacht hadden. Een aanrader voor de volledige leek en voor een would-be-rigger als ik (ik had al links en rechts wat "ge-experimenteerd" met knopen, maar ben zeer blij met de professionelere opleiding die ik er nu bij heb gekregen.

Ballial
a year ago

Twee weken geleden heb ik de basis workshop gevolgd.
Een zeer huiselijke, gemoedelijke sfeer. Pluisje is een aangename leermeester. De uitleg is duidelijk, de workshop goed opgebouwd.

Het leren knopen was zeer fijn, maar voor mij was de mentale ervaring echt subliem. Ik ga me zeker verder verdiepen in Shibari, en ben van plan om nog webshops te volgen bij Art of Ropes

Lillith
2 years ago

Workshop Shibari basics gedaan, was echt een superleuke ervaring! Huiselijke sfeer, meteen op je gemak, duidelijke en interessante theorie. Dan de praktijk, knoopjes, heel duidelijk uitgelegd. Stap voor stap, goede begeleiding, ruimte voor iedereen en respectvol naar iedereen. Zeker een aanrader!

Jens
2 years ago

Heb al de workshop shibari basics, maak je eigen touwen en de ropejam/summerjam gedaan, zeker aan te raden. Veel bijgeleerd als beginnende rigger! Ook heel open en familiare sfeer

Miss Pinwheel
2 years ago

Voor herhaling vatbaar en zeker aan te raden.

Kelly
3 years ago

Was aanwezig op de ropejam in augustus. Wat een fantastische eerste ervaring met touw!
Super gezelschap, prima uitleg vooraf en veel plezier gehad. Zo´n toegankelijke en open mensen, ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak.
Smaakt zeker naar meer....

miramaia
3 years ago

zeer tevreden

Add comment