Algemene voorwaarden events

 

Door u in te schrijven voor de events georganiseerd door Art of Ropes gaat u akkoord met de volgende regels: 

Event:

- Respecteer elkaar! 
- Bij het herkennen van iemand ga je hier respectvol mee om en spreekt u die persoon(en) altijd aan met hun nicknaam. Dit zowel tijdens als na het event tenzij anders overeen gekomen. (zie algemene voorwaarden, verboden gebruik, punt e)
- U heeft geen alcohol of andere drugs te hebben verbruikt 12 uur voor de aanvang van een event. 
- Je bent meerderjarig op het moment van inschrijving
- Als rigger of Dominant bent u verantwoordelijk voor de persoon die u bind of andere handelingen die u bezorgt aan uw bunny of sub. U zorgt tevens voor de nodige veiligheid en consent.
- Als bunny of sub bent u verantwoordelijk om uw rigger of Dominant te informeren over uw lichamelijke staat, gebreken, medische problemen,...
- Art of Ropes is niet aansprakelijk voor ongevallen die gebeuren op of tijdens het event veroorzaakt of ten gevolge door derde personen. 
- Als iemand van het Art of Ropes team ingrijpt of vindt dat een bepaalde handeling niet ok is, stopt u deze activiteit of past deze aan zodat deze veilig verder kan verlopen. 
- Bij het niet volgen van de regels, ongeoorloofd gedrag, onrespectvol naar anderen toe of het niet na leven van de algemene voorwaarden, of Algemene voorwaarden events heeft het Art of Ropes team de mogelijkheid u te verzoeken om het event te verlaten en eventueel in de toekomst de toegang te ontzeggen. 
- Ook al bent u ingeschreven behoud Art of Ropes zich ertoe om u de toegang van een event te weigeren op elk moment. 
- U gaat akkoord met de algemene voorwaarden
- Bij het inschrijven van meerdere persoenen heeft u de andere personen ingelicht over de algemenen voorwaarden zoals hier beschreven en ook van de aangevinkte vakjes. 
- Art of Ropes behoud hiertoe het recht om deze regels ten alle tijden te kunnen aanpassen zonder u daarvan op de hoogte te brengen.
- Indien u niet aanwezig kan zijn op een event kan u uw plaats doorverkopen aan iemand anders. Laat dit ook even weten aan de organisators.

- Indien u zich hebt ingeschreven en u komt vervolgens niet opdagen zonder Art of Ropes hiervan op de hoogte te brengen, wordt u aan een "black list" toegevoegd. Dit houd in dat als u in de toekomst zich opnieuw inschrijft u eerst op de reservelijst beland alvorens u op de gewone lijst komt. De week voor het event kan u op de gewone lijst terecht komen indien er nog plaats is. 
- Van toepassing als u al betaald hebt: indien u een refund wil en u laat dit later dan 24u op voorhand weten, kan maar 50% van het bedrag terug gestort worden indien er al betaald is. Indien u dit vroeger laat weten kan er 80% terug betaald worden. U kan ook een waardebon aanvragen aan 80% van het betaalde bedrag. 

 

Foto's:

- Foto's kunnen enkel worden genomen na consent van alle personen op de foto. 
- Indien je een foto neemt zorg er dan voor dat er niemand op de achtergrond staat die dit niet wenst, ook geen lichaamsdelen zoals armen en/of benen. 
- Indien er toch (per ongeluk) personen op de achtergrond staan, gelieve dit dan te vragen aan die persoon(en) of je de foto mag houden en/of mag delen en waar je dit gaat doen. 
- Je bent zelf verantwoordelijk om de censuur toe te passen indien nodig. 
- indien je niet zeker bent over een foto, vraag het dan aan die persoon prive of aan het Art of Ropes Team.
- Indien je online foto's aantreft waar je geen toestemming voor hebt gegeven, gelieve ons dan op de hoogte te stellen. Wij zullen die persoon hierover aanspreken.  
- Deze regels zijn er voor een reden en worden streng gehandhaafd. Bij regelmatige overtredingen kan je geweigerd worden op toekomstige events van Art of Ropes!

 

Whatsapp:

- Op de rope jams zult u in de mogelijkheid zijn u lid te maken van de whatsapp groepen: "Art of Ropes" en de "Art of Ropes announcements".
- In de whatsapp groep "Art of Ropes announcements" is het niet mogelijk om te chatten, enkel beheerders kunnen er berichten plaatsen. 
- Respecteer elkaar op de chat!
- Event foto's worden er ook gedeeld met in acht name van de privacy voor anderen. 
- Eigen Foto's mogen ook gedeeld worden in de mate dat het kink gerelateerd is.
- Berichten met commerciële doeleinden, met uitzondering van producten en events van Art of Ropes, worden niet toegestaan.  
- Indien er een onderwerp besproken wordt waarvan de beheerders vinden dat dit prive verder besproken kan worden zal dit kenbaar worden gemaakt.